Attraksjoner i Berlin For Deg På Ferie i Tyskland

En av de største hovedattraksjonene i Berlin og Tyskland er selvsagt Brandenburger Tor og Potsdam plass. Berlin har mye som alle besøkende skal gjøre seg kjent med. Det er ikke uten grunn at Potsdam har blitt erklært verdensarv av UNESCO: the Sanssouci Palace (sommer residens for Preussens konger) med den praktfulle hage av restaurert sentrum med sine bybildet fra det 18. tallet til i nabolaget “Holländischer Viertel» møter de besøkende en levende historie. Dyreparken Tierpark Berlin Friedrichsfelde er en stor park landskap med store dyr befolkning. Sea Müggelsee er Berlins største og ligger i utkanten av et stort rekreasjonsområde nær byen.

Potsdam
Sørvest for Berlin er Potsdam, sommeren residens for Preussens konger. Slott Sanssouci, Neues Palais, Charlottenhof og inkluderende park med mange små bygninger som den gylne kinesiske tehus fortryller gammel tid herlighet. Også Potsdam indre by med det maleriske nabolaget “Holländerviertel” og den russiske koloni Alexandrowa med tradisjonelle russiske bygninger komme forbi å bli levende igjen.

Tierpark Friedrichsfelde (Dyreparken Friedrichsfelde)
Dyreparken Tierpark Friedrichsfelde utmerker seg med sine store åpne områder med sjeldne arter. Med sine 160 hektar ligger i den historiske parken området hvor slottet Friedrichsfelde oppført.

Müggelsee
Müggelsee er den største innsjøen i Berlin og ligger i utkanten av et stort friområde som strekker seg fra Treptower Park over Plänterwald til Müggelberge. Ideell for gange og sykling eller svømming utflukter.

Skriv en kommentar til: Attraksjoner i Berlin For Deg På Ferie i Tyskland