Flere Severdigheter i Berlin

Foruten Tysklands storby sin dynamikk, tilbyr også Berlin mer rolige omgivelser. Innbydende grønne områder, skoger, parker og innsjøer gir mye plass å slappe av i. Den største parken i Berlin Tiergarten, det mest populære stedet for berlinere. Grunewald, i skogen nær byen, er lett nås fra S-Bahn stasjon Grunewald.

Tiergarten
Berlins største park er berlinere en naturopplevelse og et sted hvor mennesker tilbringer sin fritid. Om sommeren er det som en stor grill, og den er også kjent som et resultat av “Love Parade”. Midten av parken er “der Große Stern” (The Big Star), hvor Seierssøylen (Victory Column), en av Berlins landemerke stiger. I Tiergarten er også Bellevue Palace, offisielle residensen til den tyske president.

Zoologischer Garten (Zoo)
Zoo, er en av de største i verden, en av de største severdighetene i Berlin. Som første tyske dyrehagen ble åpnet på befaling av Alexander von Humboldt og Afrika forsker Lichtenstein, den første zoodirektør. Med sine 19000 dyr fra 1400 arter, er det en svært betydelig samling av verdens dyr er permanent vises.

Pfaueninsel (Påfugleøen)
Pfaueninsel Slottet er en av de mest romantiske feriestedene i byen. I intakt prøyssiske arkader vises en av de mest fortryllende steder i Berlin. Pfaueninsel som bare kan nås med ferge, er et kunstverk som består av en hage og park landskap med en rosehage, en biedermeierhave – og rikelig med frittgående påfugler.

Skriv en kommentar til: Flere Severdigheter i Berlin