Om å reise til julemarked i Berlin

Når julen nærmer seg, hva er mer aktuelt enn søker mot mer enn 50 julemarkeder i Berlin og innsnuse julestemning i store mengder, samt nyte de mange vakre juledekorasjoner rundt i byen.
reise berlin tyskland

Berlin har de siste årene vokst til å bli Tyskland kulturelle mekka og kan tilby et mylder av erfaringer i tråd med Europas andre større byer. Spesielt fra slutten av november frem til jul, byens overfylte julemarkeder, Skøytebaner og mat og håndverk boder. Her er Julestemning konflikt flyter. Berlin er både store og små. Barn vil gjerne prøve den kunstige kjelke spor eller karuseller på Potzdamer Platz mens de vokser varme i et glass Glühwein og noe deilig julegodteri knase eller tradisjonell tysk leverandør.

Når du nå er over Berlin, bruker også anledningen til å gjøre julehandelen. Berlin er en storartet shopping byen. Besøk. den store shoppingsenter KaDeWe nær Kurfürstendamm, også åpent på søndager i desember. Shopping er generelt litt billigere i Tyskland enn i Danmark.

Prisene på flybilletter er veldig gode, fordi konkurranse mellom flyselskapene er høy på denne ruten. Du kan fly med Air Berlin, SAS, Sterling og Ryanair fra København eller Cimber Air fra Billund. En helg i desember, kan nå kjøpes for rundt 1.000 dollar pr. person pluss hotellet, så det er absolutt rimelige priser til innsnuse julestemningen i Berlin. Vil du besøke Berlin etter jul, og i stedet å oppleve byens mange andre avtaler, så kan prisen komme ned til rundt 500 dollar for billetten. Hotell i Berlin starter på rundt 350 dollar for et dobbeltrom.

Våre gjester har søkt etter:

  • jul i berlin
  • julemarked berlin

Skriv en kommentar til: Om å reise til julemarked i Berlin